Dansk rugbrød

DSC_5328_ Noe av det beste jeg vet er dansk rugbrød!
Jeg elsker rugbrød med egg på!
Men jeg er ingen stor surdeigsbaker så derfor har jeg testet ut Møllerens dansk rugbrød og bakt den.
Den inneholder solsikkekjerner og linfrø, og som en liten personlig vri så drysset jeg (og klappet de forsiktig ned) på gresskarkjerner også.
Eneste er at jeg fikk veldig "flate" brød, men gode ble de. Nå har jeg tenkt å bake en runde til før jul og se hva det blir av de.
Selv om de ble små og flate i form så var det ikke noe i veien på smaken eller saftigheten.
Skar opp begge brødene i skiver før jeg la de i fryseren, sånn at det bare var å plukke ut skive for skive.
Bon apetitt!


DSC_5345

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram