Fiskesuppe

Det er godt å ha litt suppe til middag, det varmer godt og er sosialt rundt bordet også :)
Her er en suppe min mann smelte sammen en helt ordinær fredagskveld.
Jeg synes suppen ble veldig god og smakrik, og som vanlig: Han laget maten, jeg hang rundt han og  knipset ;)

Har ikke fått noen mål eller egentlig oppskrift, men ca slik ble det laget:

Varm opp fiskekraft på forhånd i en egen kjele.

Fres squash, hvitløk, stangselleri, løk og paprika  i wokpanne
Når grønnsakene blir blanke så kaster du i reker og fiskebitene i pannen,
så når dette ser bra ut så har du i en en boks hermetiske tomater (skjær opp tomatene før du har de i pannen)
Hermetiske hvite bønner (store) (Samtidig med tomatene)
Ha i fiskekraften til slutt og krydre som foreslått under:
Sort pepper
Smakes til med sitronsaft, paprikapulver

Reker:Tigerreker (skrelles, og splittes på langs)

Vi serverte med landbrød og tapenade etter smak :)

DSC_2039

Vi brukte ikke wokpanne, fordi den hadde gått i stykker og måtte bruke en liten panne, og så til slutt en kjele,
men bruk helst en stor wokpanne

DSC_204DSC_2052

DSC_2057DSC_2051

DSC_2067DSC_2062_

Kommentarer

Elin :-) sa…
Farlig å se på denne bloggen når man begynner å bli sulten ;-)
Matognatur sa…
Det var meningen Elin... bli sulten :)

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram