Pasta vongole

Inspirasjon: Etter at vi var på ferie i Venezia og bl.a besøkte fiskemarkedet på Rialto så ble vi inspirert til å prøve oss på pasta vongole. Det er ikke skjell å få kjøpt hver eneste uke her vi bor, men når vi fikk tak i det så var det bare å lage retten en lørdagskveld. Kjempegodt og vi hadde en nydelig hvitvin av vindruesorten soave.    Og til sist, her er noen minner fra fiskemarkedet i Venezia :) Et fantastisk skue med all verdens fisk og skalldyr innbydende lagt fram på disken, masse mennesker - masse turister og en helt fantastisk stemning. Skulle gjerne handlet der og hatt en leilighet med kjøkken når vi var der og laget noen retter selv. Men bevares, maten vi spiste på restaurantene var veldig god så klage kan man ikke ;)


Og med det ønsker jeg god helg til deg som stikker innom her :)

Kommentarer

Elin :-) sa…
Wow så fine bilder. Det så supergodt ut! Dere er flinke!

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram