Bjørnebær

Var du så heldig at du fikk plukket bjørnebær når de var modne på sensommeren og har fryseren full?
Det har vi!
Her i huset er en av favorittdessertene vaniljeis med lun bjørnebærsaus. Det er sommerminner i en munnfull for å si det sånn :)

DSC_5385

Slik lager du god bjørnebærsaus til is:

Kok opp bjørnebærene til de går oppløsning - uten sukker.
Passeres gjennom en fin sikt, med skje slik at du får bort alle de små steinene.
Det tar litt tid, men det er det verdt!
Så tar du i sukker til det er søtt nok for deg og rører dette ut til sukkeret er oppløst.
La det kjølne.
Frys ned i porsjoner og spar det til vinterens gode iskrem desserter og drøm deg tilbake til sommeren :)

DSC_5382_

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram