Ribbe sandwicher og andre juletanker

DSC_6364

Så er årets siste dag her, det er tidlig morgen. Bare jeg som er våken. Her har jeg sittet i en god stund og redigert bilder, lest oppskrifter hos andre
og tenkt litt på både julemat og annen mat. Hvordan vi plutselig får helt bråstopp i fordøyelsen midt i jula og hvor godt det var å bli bedt bort på
romjulsgresksalat her om kvelden.
Her hos oss er det helst pinnekjøtt til middag på julaften, men siden vi var bedt bort i år så spiste vi ribbe. I kveld derimot blir det pinnekjøtt av øylam
fra nord og til dessert skal vi ha vaniljeis med min svigerinnes hjemmebakte krumkaker og mannen min skal lage bjørnebærsaus. Jeg gleder meg veldig.
Min oppgave i dag blir å dekke bordet og skrelle poteter. I dag dropper vi forretten, men tar et glass champagne før maten.

DSC_6391_DSC_6442_

DSC_6415_> DSC_6420_DSC_6412_ DSC_6433_ DSC_6425_


Etter nyttår skal jeg dele oppskrift på pickles og jeg gjør det nå på nyåret slik at du som er interessert i å lage dette selv (og det kan jeg virkelig anbefale!!!) er klar når pickles sesongen begynner for da må du være raskt ute. De små og de beste agurkene blir solgt først !
"Håll til godo" som de sier i nabolandet vårt, det kommer.

Men først ribbe på både brød og lefse. Nam nam nam!





DSC_6566_DSC_6580_DSC_6598_DSC_6576_DSC_6569_DSC_6545 DSC_6535_


Og med det ønsker jeg deg som har kikket innom en riktig fin feiring i kveld! Godt nytt år! Vi matblogges i 2017. Det gleder jeg meg veldig til :)

Kommentarer

Fru Tunheim sa…
Godt nytt år ønskes dere også. Og bildene deres, de er praktfulle.
Matognatur sa…
Godt nytt år til deg også Fru Tunheim og grattis med den nye fine bloggen, jeg gleder meg til å følge den i 2017 :) Takk for at du liker bildene, det betyr så mye for meg :) klem klem

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram