Et perfekt lite mellommåltid

gresk yog 1

Jeg synes gresk yoghurt er et perfekt lite mellommåltid.
Du bare tar i det du liker selv, så mye du liker og så vips har du en velsmakende liten koserett.
Jeg har tatt ca 4 spiseskjeer yoghurt i glasset mitt, helt over litt havregryn. Hakket opp noen valnøtter
og en neve med blåbær fra fryseren. Over det har jeg tatt litt flytende honning for å søte det opp litt ekstra. Ikke mye bare litt.
Mulighetene er mange og variasjonene uendelige. Jeg liker den greske typen fordi den er tykkere,
og jeg synes også at den metter bedre enn andre yoghurter.
Og jeg bruker også gresk yoghurt når jeg for eks steker laks til middag med poteter og agurksalat.
Da har jeg et par spiseskjeer yoghurt ved siden av som dipp. Smaker kjempegodt, og er litt på den lettere
siden også framfor tung saus.


gresk yoghurt 3


Ellers har jeg sittet mye foran skjermen denne siste uken og kikket over masse bilder som vi har tatt i Hellas.
Det er mye matbilder. Tror jeg har knipset nesten hvert bidige måltid (bare nesten) ...
og nå sitter jeg og lurer litt på om jeg ikke skal lage et innlegg med matminner fra Hellas
Ja det tror jeg faktisk at jeg skal gjøre...
Det er koselig å minnes ferier og de herlige måltidene vi spiste.
Ha en fin helg, lag god mat og gode minner!

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram