God morgen søndag

Søndag er den beste dagen i hele uken. Våkne uthvilt, dagen ligger der foran deg. Jeg vet at vi skal ut og gå på tur og kose oss masse enten ved kysten eller i skauen. Og at vi  faktisk tar oss god tid og lager den diggeste frokosten vi vet om; Egg og bacon. Som du ser i filmen så steker vi baconet i stekeovnen, det reduserer stekeosen ganske så betraktelig for å nevne noe. Egget serveres smilende eller noen ganger også bare stekt i pannen. Jeg må legge til her at dette skjer ikke hver søndag, men en gang i blant. Det er derfor det blir spesielt, ikke sant?!

Denne filmen laget jeg for noen år siden, men rutinen er den samme ennå og filmen har jeg prøvd å fange den gode stemningen det gir hjemme når vi gjør det.
Kos deg, ha en fin søndag og en fin frokost.Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram