Hjemmelaget pickles

Dette er så godt!
DETTE ER SÅÅÅÅÅÅ GODT!!!
Vi plukket selv hos en bonde som produserte pickles agurker og vi fikk lov til å plukke litt tidligere fordi kokken her vil ha litt mindre agurker enn normal picklesstørrelse.


DSC_3716

Blanding av blomkål, gulrøtter, ferdig syltet sølvløk, små sylteagurker, dillkroner,
1 fl eddik 7%
500 g sukker
sennepsfrø
laubær
pepper
noen få tørkede chili
salt

Vask agurkene og legg dem i saltlake (3/4 dl salt / l liter vann) ett døgn. 
Tørk av, del i skiver (dette kan droppes - agurkene kan også syltes hele, men prikk i så fall huller i dem med en gaffel) og legg på glass lagvis med krydder. Kok opp eddik og sukker, hell over og dekk til.  Du kan hvis du vil la stå i 14 dager, sil fra laken og gi den et nytt oppkok. Avkjøl og hell tilbake på glassene.
I denne oppskriften har min mann tatt 500 gr sukker i stedet for 300 gr som det stod i den originale oppskriften. Han sjekket med sin mor som har laget dette i alle år, så det er sånn han er vant til det.DSC_3729DSC_3739_DSC_3741DSC_3756_DSC_3753_DSC_3816_ >br>

> DSC_6500DSC_6492

Kommentarer

Matognatur sa…
Takk og nå må du lage sånn her til sommeren da Elin, garantert du får litt dilla .. som sjokkis ;) nesten haha
Elin :-) sa…
kanskje jeg må prøve da........

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram