Man tager det man haver

Som en naturlig fortsettelse på mitt forrige innlegg, så har jeg tenkt at jeg skal ha salat til middag nå en gang i uken.
For det er bare bra! Ikke sant?! Salat er lettvint, lett og lage, lett å spise. Og lett vil jeg føle meg i magen nå.
Etter jul (ennå) så er jeg lei av å føle meg tung og stinn!
Så derfor blir det å finne på litt hver uke, og jeg tar det jeg har ... så blir det som det blir :)
og det blir som regel innmari godt!


DSC_6940


Kok litt pasta penne. Ha over god olivenolje og litt krydder som du liker, evt en pesto (enten ferdig kjøpt eller du lager selv?)
Stek en kyllingfilet, la den kjøle litt og skjær den opp i biter
Cherry tomat i biter
agurk
kikerter (de får kjøpt du ferdig til bruk enten på hermetikkboks eller på kartong)
gulrot i skiver
reddiker hvis du har
oliven
mais
salatblader (jeg elsker hjertesalat)
paprika
og hva ellers du måtte være glad i en salat ...
her har vi også tatt på fettfrie og kjempegode krutonger (kjøpt på Meny) med hvitløk på

Et voila. Verdens enkleste og godeste middagssalat, hele året!


DSC_6946

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram