Matminner fra Kreta, del 2

Vinsmaking på Kreta var en veldig hyggelig opplevelse.
Først var vi innom "kooperativen" som lå ikke så langt unna der vi bodde og så reiste vi videre oppover og bortover,
og innover i fjellene.  Det var en hyggelig dag, med mye kjøring, mye å se på og vi smakte på mye god vin og olivenolje også (på kooperativen).
På Kooperativen kjøpte vi med oss olivenolje og oliven til å ha med hjem til å ha med til Norge.
Så er du på Kreta en tur så kan jeg anbefale å ta en vinsmakertur for opplevelsens skyld.
Det er veldig hyggelig måte å komme seg litt rundt på og se litt mer av øya på.
Kreta er jo så mye mer enn bare beachen og shopping.
Personlig synes jeg landskapet i jordbruksområdene er et nydelig skue av et grønt lappeteppe.
Du kan lese mer om gresk vin og kretisk vinproduksjon hos Apertif i et par artikler her og her. 
Et siste vintips er å prøve vinen Plyto når du er på Kreta. Den syntes vi var den beste.


kreta50
kreta34
kreta58
kreta56 kreta51kreta53kreta52kreta30kreta33kreta32kreta27kreta31kreta26kreta29

Kommentarer

De bildene dine er jo bare til å dåne av.
Matognatur sa…
Taaaaaaaaaaaaaakk :)

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram