Salade Nicoise med en vri

Ok jeg er fullstendig klar over at det er lenge igjen til sommeren, men du vet plutselig er den her.
Eller plutselig har noen fisket makrell og så står du der og lurer på hva du skal finne på med fisken?!
Da skal jeg gi deg en liten god ide, en skikkelig god "nam nam" ide.
Nemlig Salade Nicoise!
Du vet den gode gamle klassikeren, den pirket min mann litt på og laget sin egen versjon av,
nemlig med egenfisket stekt makrell.
Så godt. Så utrolig godt og så mye bedre enn originalen - synes vi!
Og fordi fet god makrell er skikkelig bra norsk mat og tunfisk er langreist importert og ikke så god fra boksen (synes jeg!)
så passet denne varianten bedre til oss. Syntes vi.
Så da er mitt tips, lag Salade Nicoise etter oppskrift, men bytt ut tunfisken med makrellen.
Fisk den gjerne selv, så mye hyggeligere også da :)

Bildene er fra noen somre siden, det gjør ingenting! Salat Nicoise med stekt makrell har vi laget
mange ganger etterpå uansett :) og så fikk vi litt sommerstemning med på kjøpet også!
Selv om vi er midt på vinteren så går vi (hipp hurra) mot lysere tider og det er så fint å tenke på :)
Håper du koser deg og får en fin dag!


03 salad nicoise with mackerel02 salad nicoice with mackerel 06 01 04 13 14 tønsberg10 tønsberg11 tønsberg09

Kommentarer

Sååå fine bilder, tar meg rett tilbake til sommeren! <3 Gleder meg til å prøve denne oppskriften. :)
Matognatur sa…
Tusen takk Rie :) Det er så hyggelig å høre!!!! :D Denne oppskriften vil jeg virkelig anbefale. Sommerlig og god, tja hele året - så lenge man har makrell :) :) :)

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram