Ny uke, nye muligheter!

matognatur knekkebrød 2matognatur knekkebrød 4

Til å spise bra og ikke minst mat som gjør godt for deg!
Noe av det verste jeg vet er disse baguettene som ofte blir servert som møtemat og kantinemat.
Det er som lim i magen min! Jeg tar med meg matpakke på jobben hver dag. Grovt brød med godt
pålegg til og jeg har med oppskjært gulrot og frukt.
Hjemme spiser jeg kveldsmat og i helgene består også frokosten av nevnte ingrediens:
KNEKKEBRØD!
Jo grovere jo bedre! Jeg har lagt min elsk på disse trekantene som kommer fra Sverige, og jeg må
innrømme at vi hamstrer de når vi drar på handletur over grensen. Prisen er under halvparten!
Jeg har prøvd å lage knekkebrød selv et par ganger, mulig at oppskriften jeg har brukt ikke har vært
helt bra eller at jeg har fått det til selv - men det har altså blitt så hardt at det har vært skummelt å
spise de. Derfor har jeg droppet bakingen av knekkebrød helt og holdent.
Og når jeg har vært så heldig å få et glass med hjemmelaget bringebærsyltetøy av svigermor,
da smaker det ekstra godt :)

matognatur knekkebrød 5matognatur knekkebrød 1




matognatur knekkebrød 3matognatur knekkebrød 6

Kommentarer

Elin :-) sa…
Dette så jo snadder ut!

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram