Den var så fluffy!!!

I Paris spiste vi en Quiche Lorraine som var så fluffy at vi trodde nesten de hadde servert oss ostesuffle!
Det var en restaurant  på et gatehjørne i Rue de Babylone og Boulevard Raspail som heter Sip Babylone. Sånn da vet du det, jeg håper du går dit og jeg håper du sitter ute på hjørnet og ser på folk og fe, mens du koser deg med rosevin og lunch.
Etterpå kan du gå i parken som ligger helt inntil her og kose deg med blomster før du kanskje går inn på Le Bon Marche og bruker altfor mye penger på fine ting du ikke trenger eller kanskje du som oss havner i matavdelingen og går der og ser på alt det fine, gode og spennende som er til salgs.
Det ble med litt hjem og jeg kjente vel at jeg kunne handlet mer av spennende saker som for eks oster og trøffel, men så var det det med oppbevaring da. Vi var der på turens første dag og hadde dessverre ikke noe stort kjøleskap på vårt hotellrom til å oppbevare ting i.
Uansett var lunchen en højdare for oss og bare det å komme fra kalde Norge til litt varmere temperaturer - og kunne sitte ute på en restaurant og drikke rosevin og ha det fint. Det er ferie det!!!

matognatur dag9matognatur dag10

matognatur dag13matognatur dag6

matognatur dag5matognatur dag1

matognatur dag8

matognatur dag7

matognatur dag2

matognatur dag3

matognatur dag4

matognatur dag11

matognatur dag15matognatur dag14

matognatur dag13matognatur dag12

Og når vi kom hjem var vi enige om at vi snart må lage ostesuffle igjen og ha en lørdagskveld. For dette er skikkelig kosemat. Min mann lager den beste suffleen ever, jeg har dessverre ingen oppskrift, men han sier at hemmeligheten er Jarlsberg ost og en teskje Maizena i når du lager ostesausen. Da holder skummet seg litt bedre.  Serveres med en liten enkel salat, litt baguette og en god rødvin så har du supergod mat på bordet en lørdagskveld.
Jeg håper du lar deg inspirere! :)

ostesuffle2

ostesuffle

Linktips:
I mitt forrige innlegg forteller jeg om restaurantbesøk på en Michelin omtalt restaurant i Paris som serverer japansk-fransk Fusion mat. Bli med til restaurant Toyo da vel :)

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram