Kom mai du skjønne milde, gjør skogen atter grønn og la magnoliaen blomstre så flott

magnolia 06

Fem dager ut i mai

og endelig føler jeg at vi har fått vår. Mai måned startet pent med sol og forsiktig varme. Skogen grønnes og magnoliaene blomstrer rundt omkring.
Det har de gjort en liten stund da :)
Denne helgen er det meldt deilig vær og jeg nyter så lenge det varer. Det skal grilles, bakes kake og jeg skal fotografere masse.
Jeg har masse ideer fremover som skal settes ut i livet og det gleder jeg meg til!

magnolia 05

magnolia 03

Vår er opprydning for meg

og en ting jeg må gå igjennom er alle magasinene mine. De tar så plass. Jeg prøver å minimere ting jeg tar vare på og en ting jeg gjør er å gå igjennom alle disse fine bladene, jeg skjærer ut sider og setter de i en perm. Oppskrifter, interiørtips, hagetips og andre ting som fanger øyet. Det er fint å ha en inspirasjonsperm å bla i på kjedelige dager. Gjør du det samme?

magnolia 04

Endelig fredag

og bare noen timer med jobb nå så kan vi nyte helgen og det fine været. Jeg har planer om å prøve meg på en Frosè denne helgen. I hvert fall skal jeg google oppskrifter på det og se om noe fenger.
Så da ønsker jeg deg en god helg og håper du får det fint! Magnoliaene blomstrer så fint nå en kort stund, så pass på å nyt de nå !

magnolia 02
magnolia 01

Tidligere har jeg blogget om en sommertur til Finnmark med en god reinskavbruchetta. Kan være verdt å få med seg. Temperaturen var i hvert fall ganske annerledes enn her...

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram