Tips til sommerfesten eller brunchen

isbiter

Hva er vel søtere enn isbiter med spiselige blomster?

Eller om du vil noe annet rart, det er mange spiselige ting du kan fryse ned med isbitene dine for å gjøre de litt mer festlige? Jordbær, blåbær, bringebær, mynteblader, granateplekjerner, oppskjærte limebiter (ta og skjær en tynn skive og del den i to eller noe) - så lenge det blir pent og ikke bare grums tenker jeg :)
Skal du kun ha til dekorasjon for eks i en champagnekjøler er jo mulighetene enda flere som for eks alle slags blomster og blader. Nothings gonna stop you now? :)
isbiter 03isbiter 04

Stemorsblomster

er en av blomstene man kan spise. Du kan fryse den ned i isbiter som jeg har gjort her eller du kan kandisere den for eks. Jeg har ikke prøvd det, men det kan være en artig greie til en sommerkake kanskje. Hm vi får se.
I hvert fall her er litt bilder av mine sommer isbiter. Hvis noen andre lager så vil jeg gjerne vite enten her eller på instagram (www.instagram.com/matognatur) - det er alltid gøy å se hva andre kreative og flinke folk gjør :)

isbiter 01isbiter 02

Tips!
Jeg la mine stemorsblomster opp ned i formen før jeg helte vann over - forsiktig...
isbiter o5

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram