En fin og passe lang gåtur rundt Mølenområdet

Mitt absolutte favorittsted

å dra på tur til er området rundt Mølen. Mølen er i Larvik kommune og du kommer dit med bil ved å kjøre mot Nevlunghavn og Helgeroa. 
For den som kjenner meg så vet de at dette er et av mine favorittsteder å dra til uansett årstid og vær.
Det kan stå hardt på der ute selv på en fin sommerdag og det gjelder å finne le når man skal spise matpakke :)


Siden det er et fugleområde 


så er det dessverre en del orm der ute. Bank i bordet så har jeg ennå til gode å se en rakker, men jeg har hørt hyl her og der når vi har vært på tur så de lusker i grasset der (for å si det sånn) hehe..

Selve Mølen

eller raet  om du vil er spektakulært...gravrøysene, steinene der og ikke minst en liten geologisk utstilling som forteller litt om steinene, hvor de kommer fra og alder, gjør dette til et superpopulært sted å dra til for store og små.
Her er noen bilder min mann tok sist vi var :)  Fint, ikke sant? 


Helgeroa


Helgeroa 2Fra Mølen


Mølen 3

Mølen 2

Mølen 1

Mølen

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram