Sjelebot!

Jeg trenger fred og ro!

Det gjør vi alle innimellom. Jeg trenger ikke ramse opp alle grunner man har til det. De er dine, de er mine.  Så hva gjør man da?
Min plass å gå til da er denne frukthagen her ikke så langt unna her hjemme. Her bare går jeg og rusler alene i en halvtimes tid langs grusveien, inn mellom frukttrærne og litt ned og opp. Uten mål og mening. Mobiltelefonen er på lydløs. 
Her går jeg og bare er. Jeg prøver å legge vekk alle tanker om ting som er både positive og negative. Alle ting jeg må gjøre, burde gjøre, skal gjøre og sånne ting som det.
Her går jeg og bare er. Jeg bare ser. Jeg stopper opp og bare studerer bladverket. Ser ned på bakken. Ser på fuglene. Ser på trærne bortenfor. Hører på trafikken som går forbi sånn innimellom. Ser på en jogger eller to. Der går jeg og bare er ...

Trenger du mer overbevisning? Se på denne videoen 
Stressmestring er noe flere burde ta seg tid til og prøve. Det er noe med det, og synes du at du ikke får det til de første gangene - så ikke gi deg. Kan være at du trenger litt øvelse på dette her. Jeg vet at jeg gjorde det :) 


eplehagen 01eplehagen 02eplehagen 05


eplehagen 03

eplehagen 04

eplehagen 06

eplehagen 07eplehagen 08

eplehagen 09

eplehagen 10#antistress

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram