Det enkle er ofte det beste

En enkel middag på hytteterrassen 

Det er endelig fredag igjen og helgen står foran oss. Jeg har ligget syk siden forrige uke med et helsikas gjenstridig virus i øvre luftveier som har slått meg helt ut. Endelig i dag har jeg begynt å kjenne et forsiktig håp om at jeg er bedre. I ettermiddag skal vi reise på hytta og bare kose oss. Det gleder jeg meg veldig til! Jeg begynner snart å få brakkesyke her hjemme nå. Det skal ikke foregå så mye, bare avslapning. Kanskje jeg til og med orker å gå en liten rolig tur?

Når vi er på hytta

så liker mannen min å lage god mat, det gjør han jo ellers også da..  og jeg dekker bordet enten ute eller inne. Jeg tar det vi har, et gammelt kjeleunderlag med småfugler på eller en vase med litt krydder som dekorasjon på bordet.
Stemningen rundt oss;  solnedgangen og fuglene som kvitrer seg i seng. Lyder fra rundt omkring og båter som går inn fjorden for kvelden.
Det er det beste og ikke et eneste tv-program kan måle seg med det å sitte ute og kose seg med god mat og la fuglene stå for underholdningen...


matognatur sommerkveld 09matognatur sommerkveld 05

matognatur sommerkveld 08

En god kjele med pasta penne, kjøttdeig og squash

og et glass vann og litt vin
og til dessert oppskjært vannmelon
mens solnedgangen rundt oss skaper stemningen og vi til slutt tenner levende lys og lar sommernatta ta over...

matognatur sommerkveld 06matognatur sommerkveld 07

matognatur sommerkveld  04
matognatur sommerkveld  03

Det er litt sommerferie på hytta det, om så vi bare er der for en helg og det er jobb igjen på mandag ...matognatur sommerkveld 01

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram