Kew Gardens i London - en fin dag i storbyen

Kew Gardens eller botanisk hage om du vil

Jeg elsker storbyer! Jeg dras mot storbyen som møll mot lyset, men samtidig hver gang vi er i en stor by på feriereise - så havner vi i diverse parker eller hager. Det er en god ting å bruke en dag på det, bare komme seg litt unna storbyens larm og asfaltståk.
Nå har vi vært i London flere ganger og sist vi dro dit så var vi i Kew Gardens. Vi brukte hele dagen der, men likevel rakk vi ikke mer enn halvparten. Neste gang er vi enige om å ta vi den andre halvparten.

Alt er så enormt stort 

i disse verdensmetropolene som Paris, London og New York. Du blir ikke ferdig med en ting på en dag. Du må dra dit igjen og igjen. I Louvre i Paris for eks. Vi så en ving der når vi var der i mars. Neste gang må vi se den andre. Ikke sant!? Du skjønner hva jeg mener.

Kew er en sjarmerende bydel i London, men ja en god bit å reise med tube'n faktisk,  jeg synes det var vel verdt det - der ligger royal botanisk hage.
Opp x-antall trappetrinn, 18 meter opp ... så kan du gå i tretoppene og ha DEN utsikten over Kew Gardens.
Det gjorde vi, det var skikkelig stilig. Du kan lese mer informasjon Treetop walkways på Kew gardens offisielle nettside.

Så hvis du ønsker å stryke hånda i tretoppene - her har du muligheten 18 meter opp...


DSC_1260_edited-2

Høydeskrekk? neid


DSC_1268_edited-1

DSC_1270_edited-1

Vandring i Kew Gardens


DSC_1316_edited-1

DSC_1331_edited-1


Det er også et akvarium i underetasjen i det ene oransjerietDSC_1297_edited-1

DSC_1301_edited-1

DSC_1302_edited-1

Men mest av alt, man drar jo dit for å se på blomster ...

I mitt neste blogginnlegg så skal vi reise nedover Themsen og se på liv og leven der.
Vi ses om et par tre dager ;)


Kommentarer

Perlan sa…
Oj så mycket härliga bilder Mette! Hoppas ni får trevligt nu i Copenhagen också! Kram

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram