En liten eplekake film

Eplekaker hører sensommeren og høsten til

Det er liksom en like viktig tradisjon som at vi har sjokolade til påske, så skal vi bake eplekake nå på denne tiden av sommeren. Høsten er tiden for å kose seg. Krype opp i sofaen med pledd og lys, koselige tv-serier og - eplekake!
Jeg har alltid bakt eplekaken som kom på disse oppskriftskortene fra Det gode kjøkken. Etter en opprydning for et par tre år siden forsvant dessverre dette kortet mitt og oppskriften er borte vekk. Jeg har saumfart kokebøker, blader og nettet og til slutt fant jeg en oppskrift som jeg kanskje tror kan være sånn nogenlunde den samme og du finner den i et tidligere innlegg jeg har lagt ut. 
Prøv den, den er veldig god!

Eplekakefilm

Jeg hadde en periode hvor jeg testet ut litt filming for noen år siden. Så jeg dro til min venninne og fikk henne til å lage eplekake en ettermiddag. De hadde ikke spist middag en gang husker jeg hahaha... snille henne stilte opp og bakte eplekake mens jeg filmet.  Resultatet kan du se i filmen her, og  med litt fransk trekkspillmusikk ble det riktig så fin stemning synes jeg. 
Så da sier jeg bare skru på litt lyd og snurr film... så kan du se min eplekakebakefilm :) Ha en fin dag!

PS! og hvis noen der ute har denne oppskriften fra Det gode kjøkken, kan dere ikke sende den til meg?
Bloggen har sin egen facebook side så hvis du vil ta bilde av oppskriftskortet blir jeg veldig glad!

Kommentarer

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram