SensommerÅKERsolsikke 4


Sensommeren som snart går over i høst...

Det gjelder å nyte nå. Passe på de små øyeblikkene, timene, dagene som er fine og varme hvor sola skinner og temperaturen er som en høysommerdag. Sånn var det på søndag. Da var det så og si vindstille der vi var og sola stekte. Jeg hørte folk bade i sjøen og fryde seg veldig...
Å nyte lunchen ute i hagen på jobben når det er varmt nok, før vi må begynne å ta på jakken fordi vi ønsker å presse ut de siste timene der ute før høsten virkelig slår til og det blir mørkere, kaldere, våtere og mer og mer vind...stupebrett

Årstidene

hver med sin sjarme. Jeg skal ikke favorisere noen, men det er noe smått vemodig med den tiden vi er i akkurat nå. Akkurat nå hvor naturen er på vippen mot høsten. Hvor bonden har slått kornet og "kueggene" ligger utover jordet i hvit eller rosa plastikk. Jeg tenker på eplekake og fersk suppe med boller som vi alltid spiser på høsten...
og i år skal jeg igjen bake eplekake som jeg alltid har gjort. Jeg har laget syltetøy av plomme og av rips som jeg gleder meg til å spise senere i vinter, og minnes de gode varme dagene som var i sommer når jeg plukket de.
Men i mellomtiden så skal jeg nyte det som er igjen nå av sensommeren før høsten setter helt inn og vi gir oss hen til tykkere gensere, vanter og småskoene pakkes vekk for vinteren og venter på en ny vår.


solsikke 2
solsikke

Solsikker er min favorittblomst nå på denne tiden av sommeren 


solsikke 3

Kommentarer

Praktfulle bilder, Mette.

Beste hilsen Ingrid på www.ingridtunheim.no
Matognatur sa…
Tusen takk Ingrid :) Ha en fin sensommerhøstovergang :)

Om meg

Om meg
Mat og Natur er en blogg om mine tre store hobbyer;
matlaging (ofte sammen med min mann),
fotografering og ut på tur.
Til daglig jobber jeg på kontor
og bloggen er mitt kreative pusterom.
Velkommen skal du være!

Fra instagram